
حفاظ دیواری چیست؟
حفاظ دیواری چیست؟
نرده حفاظ دیوار ساختمانها بخش جداییناپذیر از امنیت ساختمان هستند. سربازانی فولادین و نیزه به دست که سر دیوار ایستادهاند تا کسی مزاحم آسایش ساکنان ساختمان نشود.
اما موقع انتخاب نوع حفاظ و زمان نصب آن به چه چیزهایی باید دقت کنیم؟ با ما همراه باشید تا سیر تا پیاز حفاظها را برایتان تعریف کنیم.
عوامل مؤثر بر انتخاب نوع حفاظ دیوار
۱- قیمت حفاظ:
مثل هر چیزی دیگری اینجا هم پای پول در میان است! هر قدر هزینه بیشتری برای حفاظ در نظر بگیرید، انتخابهایتان هم متنوعتر میشود. البته هزینه اضافی هم خوب نیست و همانطور که در ادامه توضیح میدهیم، گاهی سادهترین حفاظها هم کار شما را راه میاندازد!
۲- کاربری حفاظ:
هر چه از نظر امنیت بیشتر روی حفاظها حساب میکنید، باید ارتفاع و پیچیدگی بیشتری به آنها بدهید. پس اگر در یک محل امن در وسط شهر زندگی میکنید، دست شما باز است تا حفاظهایی ساده مثل حفاظ سرنیزه ای را به کار ببرید؛ آن هم با تراکم پایین که هزینههای شما را بسیار کاهش میدهد.
اما اگر مثلاً خارج از شهر زندگی میکنید، از نرده های شاخ گوزنی یا نیزاری با تراکم بالا و ارتفاع بیشتر استفاده کنید تا خیالتان راحتتر باشد. البته حفاظهای سنگین زیرکاری محکمتری هم لازم دارند.
نرده دیوار
۳- سلیقه مالک: حفاظها هم مثل بقیه بخشهای ساختمان کاربریهای مختلفی میتوانند داشته باشند. یکی از این کاربریها، زیبا کردن ساختمان است. پس به ظاهر حفاظهایی که همین جا به شما معرفی میکنیم هم دقت کنید. خودتان باسلیقهترین فرد برای انتخاب حفاظتان هستید. ?
ویژگیهای حفاظ دیوار
موقع خرید یا مذاکره با سازنده حفاظ چه چیزهایی را باید مشخص کنیم؟ پارامترهای زیر را بشناسید تا حرفهایتر با او برخورد کنید!
۱- جنس حفاظ: همان طور که گفتیم تقریباً همه حفاظهای دیوار در شهر تهران از جنس فولاد یا به قول خودمانیاش آهنی هستند. پس این یکی را میتوان از لیست دغدغهها خط زد.
۲- ارتفاع حفاظ: حفاظها بهطور معمول با ارتفاع یک تا یکونیم متر ساخته میشوند. ارتفاع از مهمترین چیزهایی است که روی قیمت حفاظ اثرگذار است. ضمن این که برای کاربردهای خاص میتوانید ارتفاع دلخواه خود را انتخاب کنید.
۳- تراکم حفاظ: تعداد میلههای عمودی در هر متر عرض حفاظ، تراکم آن را مشخص می کند. هر چه تراکم بالاتر باشد، یعنی میلههای عمودی به هم نزدیکتر هستند و تراکم پایین به معنی فاصله بیشتر میلهها با هم است. هر چه تراکم کمتر باشد، هزینه ساخت حفاظ پایینتر میآید. تراکم بیشتر امنیت بیشتر و گاهی هم زیبایی بیشتری به وجود میآورد.
۴- نوع حفاظ: حفاظهای فولادی در میتواند طرح سرنیزه ای، شاخ گوزنی، بوته ای، نیزاری و یا لیلیوم باشند. اصلاً نگران این اسم ها نباشید! در ادامه تکتک آنها را به شما معرفی میکنیم.
0 نظر
نظر دهید